GRIPOPJEGEWICHT PROGRAMMA:

Eén van de uitdagingen waarmee veel mensen te maken krijgen na een maagverkleining is aankomen na de ingreep. Ons GRIPOPJEGEWICHT-programma biedt hierbij ondersteuning met duidelijke informatie en met adviezen over hoe dit te voorkomen is en/of hoe je hiermee om kunt gaan.

GRIPOPJEGEWICHT is een programma dat je inspireert om anders naar jezelf en je voeding te kijken. Met concrete individuele opdrachten, werken aan je zelfbeeld en complete weekmenu’s. Het is een programma voor iedereen met een maagverkleining. Of je nu in het begin van het traject staat of bijvoorbeeld na jaren bent aangekomen en weer GRIP OP JE GEWICHT wilt krijgen. Het helpt om je relatie met voeding en je lichaam te veranderen.

Gripopjegewicht is een onlineprogramma van 6 weken, waarbij je stap voor stap leert hoe je op een gezonde manier met je gewicht om kan gaan.

GRIP OP JE GEWICHT Kookboek

Voor wie is het programma?

Het programma is bedoeld voor mensen die een maagverkleiningsoperatie hebben ondergaan en aangekomen zijn in gewicht of stabiel willen blijven vanaf het begin van de operatie.

Het programma is gericht op het verminderen van schaamte, het krijgen van meer zelfvertrouwen en het aanleren van gezonde voedings- en bewegingsgewoonten. Je werkt in het programma aan jezelf en krijgt individuele begeleiding. Werken aan jezelf is het meest positieve wat je kunt doen én wij zijn er om je bij elke stap te helpen!

Omdat we officieel geregistreerd staan als patiëntenvereniging kun je zelfs bij je zorgverzekeraar informeren of je het programma vergoed krijgt. Dit is met name bij de aanvullende verzekeringen. Vermeld dan dat het gaat om een leefstijlcursus, aangeboden door de patiëntenvereniging.